У Німеччині проведуть мітинги до річниці вторгнення росії в Україну

У Німеччині проведуть мітинги до річниці вторгнення росії в Україну

Укрінформ
У німецьких містах Берлін, Гамбург та Бонн проведуть низку заходів до річниці вторгнення російської держави на територію України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінках подій у Фейсбуці.

Так, у столиці Німеччини 24 лютого відбудеться великий український марш, мета якого – знову привернути увагу до війни, адже Україна та її народ потребують більшої підтримки у боротьбі з російською агресією.

Початок – у п’яницю о 16:00 в кафе «Київ» за адресою: Карл-Маркс-Аллеє 34.

У Гамбурзі 24 лютого проведуть Демонстраційний марш. Його учасники зберуться площі Гахманнплац о 14:45 та рушать до площі Ганземаркт.

Також організатори акції планують на знак солідарності обкласти мішками з піском пам'ятник німецькому драматургу Лессінгу, як пам'ятники в Україні, які таким чинов намагаються вберегти від російської агресії. 

У Бонні, за адресою Alten Rathaus, Marktplatz, 24 лютого о 18.00 розпочнеться марш «Рік війни: солідарність з Україною», учасники якого хочуть нагадати про річницю кривавої війни в Україні та вшанувати пам’ять усіх жертв війни та біженців.

Також планується розмістити на площі перед мерією Бонна дитяче взуття та свічки як нагадування про загиблих через агресію рф українських дітей. 

Читайте також: Українці проведуть до річниці широкомасштабного вторгнення рф серію демонстрацій у Мюнхені

Нагадаємо, Світовий конгрес українців закликав світове українство спільно підтримати кампанію СКУ до 365 днів повномасштабного вторгнення росії та об’єднатися з Україною 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-