В Естонії діаспора організувала виставку українських художників «Від болю до світла»

В Естонії діаспора організувала виставку українських художників «Від болю до світла»

Фото
Укрінформ
Конгрес українців Естонії організував у бібліотеці естонського столичного району Віймсі виставку українських художників «Від болю до світла», приурочену до річниці початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

У відкритті виставки, підготовленої також за сприяння керівництва бібліотеки, взяла участь Посол України в Естонії Мар’яна Беца.

«В експозиції представлено роботи молодих українських художників, в яких вони висловили своє ставлення до війни, що триває в Україні. Крім того, в експозицію додано тематичні світлини українського фотографа Олександра Русинова на воєнну тематику», – повідомили у диппредставництві.

У своєму виступі на відкритті виставки Мар’яна Беца подякувала естонській стороні за послідовну всеохопну підтримку України в її боротьбі за незалежність, свободу та демократичні цінності всієї Європи.

Нагадаємо, у Таллінні відбулося відкриття виставки дитячих малюнків «Дружба між Естонією та Україною», а також виставки молодих українських художників «Просто», приуроченої до року з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-