На Кіпрі українці організували благодійний забіг на підтримку України

На Кіпрі українці організували благодійний забіг на підтримку України

Фото
Укрінформ
У столиці Республіки Кіпр Нікосії за ініціативи та сприяння Посольства України та у співпраці з Товариством українсько-кіпрської дружби було організовано та проведено благодійний захід на підтримку України «RunForUkraine».

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило у Фейсбуці.

«Головною метою символічного забігу для дорослих на 5 км та дітей на 1 км стало привернення додаткової уваги громадськості Кіпру до російської війни проти України, її жахливих наслідків для народу України, а також збір пожертв на цілі придбання необхідного медичного обладнання для потреб дитячої клінічної лікарні № 7 у Києві», – йдеться в дописі.

За інформацією, до участі у заході долучилися представники дипломатичного корпусу, українська громада Кіпру, місцеві ЗМІ, а також кіпріоти та інші мешканці острова. Загалом захід відвідало понад 300 осіб, з яких приблизно 170 дорослих та дітей безпосередньо взяли участь у символічному забігу.

«Загальна сума благодійного збору за підсумком заходу склала понад 3500 євро. Надходження пожертв триває. Усі кошти будуть перераховані Асоціацією на рахунок згаданої вище клінічної дитячої лікарні», – повідомили у диппредставництві та додали, що захід проведено за рахунок спонсорської допомоги.

Нагадаємо, Товариство українсько-кіпрської дружби разом з Посольством у день Соборності України організували для українців благодійний тур «Україна і Кіпр – схожість та відмінності культурної спадщини».

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Cyprus / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-