Українська спілка в Анкарі закликала бойкотувати заходи, де беруть участь громадяни рф

Українська спілка в Анкарі закликала бойкотувати заходи, де беруть участь громадяни рф

Укрінформ
Українська спілка в Анкарі закликала відвідувачів і майстринь у Туреччині бойкотувати заходи, де беруть участь громадяни країни-терориста.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Української спілки в Анкарі.

«Коли ви бачите оголошення про ярмарок, дитяче свято чи зустріч «наших дівчат» російською мовою, з великою ймовірністю цей захід буде за участі росіянок, в тому числі тих, хто відкрито підтримує вбивство українців і війну в Україні», – попередили у Спілці та закликали перед тим, як відвідати той чи інший сумнівний захід поцікавитися, хто є організатором і чи будуть у заході брати участь представники рф.

«Дуже часто, навіть якщо серед організаторів є українці, це не запорука, відсутності росіян, які підтримують війну. Ці українці можуть апелювати, що вони «аполітичні», і їх не хвилює факт участі послідовників тероризму. Однак ця позиція якраз є найвиразнішим проявом політики та пропаганди сусідньої держави. Крім того, залишаючи свої кошти на цих заходах, ви підтримуєте росіян фінансово, а вони своєю чергою тим чи іншим чином наповнюють бюджет, з якого і виготовляють ракети, що вбивають наших співвітчизників і руйнують наші міста», – йдеться в дописі.

Наголошується, що всі аргументи, що ці росіяни колись допомогли біженцям не скасовує того, що ці ж самі росіяни підтримують вбивство українців.

«Днями з однією з українських майстринь в Анкарі стався прикрий випадок, який наочно ілюструє, як це відбувається. Майстриня спитала організаторку ярмарку чи будуть на ньому росіяни, на що остання відповіла, що буде декілька, які підтримують Україну. Майстриня поцікавилась в однієї з учасниць, як вона ставиться до війни росії проти України, на що та виклала усю кремлівську методичку, про «палку любов» до українців, яких за її версією не існує, і про підтримку геноциду українців», – розповіли у Спілці.

Нагадаємо, українська громада в Португалії та українські переселенці провели акцію протесту проти прихильників російського фашизму, які організували у Лісабоні конференцію «Донбас 2014-22. Свідки».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-