В Українському центрі у Вільнюсі відбулася вистава «Різдвяна історія»

В Українському центрі у Вільнюсі відбулася вистава «Різдвяна історія»

Фото
Укрінформ
В Українському центрі у Вільнюсі до Дня Святого Миколая відбулася вистава «Різдвяна історія».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Литві.

Святковий захід відвідала почесна гостя заходу Перша леді Литви пані Діана Наусєдєнє, а також Посол України у Литві Петро Бешта з дружиною Анною Бештою та віцеректор Університет Вітовта Великого Vilma Bijeikienė. 

«Світло завжди перемагає темряву і я бажаю, щоб святий покровитель супроводжував вас у всіх труднощах і випробуваннях. Нехай Святий Миколай плекає Вашу віру, додає сил та оберігає Вас і Ваших близьких. Бажаю, щоб кожна мрія, навіть найзаповітніша, здійснилася. А моя мрія та мрія всієї Литви на наступний рік – це мир в Україні», – наголосила Перша леді Литви.

Звертаючись до відвідувачів центру Посол України у Литві Петро Бешта зазначив: «В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, а також помічника мандрівників та всіх, хто найбільше потребує допомоги. Тож щиро бажаю, щоб святий Чудотворець дарував вам свою опіку, витримку та терпіння тим, хто через страшну війну опинився далеко від своїх рідних».

Посольство висловило щиру подяку організаторам та учасникам святкової вистави, яким вдалось повернути радість і посмішки в життя українських дітей – Українському аматорському хору під керівництвом Надія Адамчук, виконавиці Марині Пилипенко, вокальній студії для дітей «Мрія» із керівником Олександрою Василяуською, дітям української суботньої школи із керівником Наталією Васильєвою, «Сrazy science school».

Нагадаємо, Перша Леді Олена Зеленська взяла участь в офіційному відкритті українськомовного аудіогіда у Національному музеї "Палац Великих князів Литовських" у Литві.

Фото: Посольство України в Литві / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-