Президент СКУ провів зустріч з заступницею міністра оборони України

Президент СКУ провів зустріч з заступницею міністра оборони України

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Павло Грод, який очолює делегацію СКУ, що перебуває з візитом в Україні, обговорив із заступницею міністра оборони України Ганною Маляр подальшу співпрацю між СКУ та міністерством.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Читайте також: СКУ планує закупити військове спорядження для 100 тис. захисників України

Обговорення торкнулося таких тем:

  • підтримка «Мілітарі Медіа Центру» — єдиного голосу Сил оборони України;
  • створення на базі медіацентру експертного майданчика для залучення експертів світового рівня;
  • способи донесення правди до світу про геноцид, який вчиняє росія, воєнні злочини окупантів, масові порушення прав людини;
  • підтримка українців, які вимушено опинилися на тимчасово окупованих територіях.

Павло Грод подякував Ганні Маляр та Міністерству оборони України за зустріч і спільні напрацювання.

Водночас у Міністерстві оборони повідомили, що Ганна Маляр на зустрічі з представниками Світового конгресу українців на чолі з його президентом Павлом Гродом закликала СКУ протистояти російській пропаганді у всьому світі.

«Ми вдячні Конгресу за повсякденну роботу над згуртованістю світового українства та поширення у світовому інформаційному просторі правдивої інформації про Україну, її боротьбу за свободу. Особливо зараз, у важкий час війни з росією. Нам приємно, що нині голоси закордонних українців з підтримкою чутно у багатьох куточках світу», – сказала Маляр. 

Вона наголосила, що рф тривалий час намагається зруйнувати імідж України як надійного партнера й зруйнувати її відносини з дружніми державами. Тому дуже важливо протистояти потужній ворожій пропаганді у всьому світі.

Заступниця міністра закликала представників СКУ до широкого обговорення злочинів кремля, скоєних на тимчасово окупованих територіях, створення експертних майданчиків для протидії російським фейкам.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців зібрав у рамках кампанії «Єднаймося з Україною» (#UniteWithUkraine) 18 мільйонів доларів для закупівлі нелетальної зброї та захисних засобів для українських захисників на передовій.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-