Діаспорянки з Великої Британії передали дітям в Україну різдвяні подарунки

Діаспорянки з Великої Британії передали дітям в Україну різдвяні подарунки

Фото
Укрінформ
Асоціація українських жінок у Великої Британії передала для дітей в українських П'ятихатках різдвяні подарунки.

Як передає Укрінформ, про це Асоціація повідомила у Фейсбуці.

 «Минулими вихідними ми відправили в Україну 123 різдвяні подарунки для дітей-переселенців та дітей, які втратили батьків», - йдеться у дописі. 

Разом з подарунками також були відправлені свічки, світлодіодні лампочки, мінігенератор на сонячних батареях, сонячні батареї та кілька павербанків.

Долучилися до збору допомоги Coventry Mercia Lion's club, Coventry Ukrainian Community Manjeet Rai, Aman Rai, Rakesh Sachdev, Palvinder Chana, Ram Lakha, Bali Boo, Maria Hawriliv, Irena Anna and Mick Barskyj, Terry Mousley and Jane Mousley, Mathew Холланд, Маріо Космірак і Люба Космірак, Славік Величко, Юлія Пула Валентій, Жанна Мокеєва, Оксана Поллард, Людмила Демчук, Стів Кінг, Алін Джеймс з BBK, Джаз Матару та Джасвіндер Матару, а також жіноча в'язальна група в селі Вовлі, яка підготувала гарні набори теплих шапок, рукавичок і шарфів. 

Також асоціація висловила подяку громаді сикхів у Ковентрі за пожертвування 1152 свічок і світлодіодних ламп.

«Сподіваємось, наші подарунки допоможуть зробити це Різдво особливим для дітей, які постраждали від війни або втратили рідну людину», - написали жінки.

Як повідомляв Укрінформ, британське видавництво Thames & Hudson випустило англомовну книгу «Скарби України: культурна спадщина народу» (Treasures of Ukraine: A Nation’s Cultural Heritage).  

Фото: Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-