МІОК і діаспора запросили долучитися до Світового форуму українознавчих навчальних закладів

МІОК і діаспора запросили долучитися до Світового форуму українознавчих навчальних закладів

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Світовий конґрес українців і Світова федерація українських жіночих організацій запросили взяти участь у Другому світовому форумі українознавчих навчальних закладів «В освіті сила України», що відбудеться 11 грудня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Ключові промовці, а також учасники Форуму у форматі «світового кафе» дадуть відповіді на низку запитань, зокрема: як українським дітям, які разом з матерями були змушені виїхати за кордон через повномасштабне вторгнення рф в Україну, інтегруватися та не асимілюватися в новому середовищі та як протидіяти «руZZкаму міру».

Також буде розглянуто питання про українські школи за кордоном: виклики та відповіді.

Долучитися до роботи Форуму запрошуються українські освітяни за кордоном, науковці та громадські діячі. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням до 4 грудня 2022 року. Захід розпочнеться 11 грудня о 14.00 за Києвом в онлайн режимі (платформа zoom).

Українських педагогів з-за кордону також просять взяти участь у соціологічному дослідженні, анкета доступна за посиланням.

Контактна особа: Олена Мицько (congress@miok.lviv.ua).

Нагадаємо, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) успішно провів VII Міжнародну науково-практичну конференцію «Українська мова у світі», що відбулася наживо та дистанційно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-