Президент СКУ вважає донесення правди найкращим способом боротьби з пропагандою

Президент СКУ вважає донесення правди найкращим способом боротьби з пропагандою

Укрінформ
Найкращим способом боротьби з російською пропагандою та дезінформацією є постійне донесення правди до світової спільноти.

Таке переконання висловив президент Світового конгресу українців Павло Ґрод під час першого парламентського саміту міжнародної Кримської платформи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Одного ідеального способу не існує, треба постійно працювати. Основне - щодня говорити правду. Перевага у тому, що правда – на нашому боці, й слід лише упевнитися в тому, що ми говоримо її публічно”, –заявив Ґрод, говорячи про своє бачення ефективної протидії російській пропаганді.

Читайте також: СКУ працює над посиленням політичного впливу української діаспори у Латинській Америці

На його думку, важливу роль у збереженні підтримки України у світі є вуличні акції. “Для світової української діаспори важливо виходити на вулиці, аби люди бачили наші прапори й плакати. Слід пояснювати, що люди в Україні гинуть, і їх слід підтримувати. З цим легко асоціювати себе”, – зазначив президент СКУ.

Як повідомляв Укрінформ, 24 – 25 жовтня у хорватському Загребі відбувається перший парламентський саміт міжнародної Кримської платформи. До участі в заході запрошені делегації з понад 50 країн та інституцій. Україна також запросила представників країн, які не є членами платформи, зокрема з Південної Америки, Африки й Азії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-