У Музеї української діаспори в Києві стартував виставковий проєкт «П‘ята хвиля»

У Музеї української діаспори в Києві стартував виставковий проєкт «П‘ята хвиля»

Фото
Укрінформ
У Музеї української діаспори в Києві з 30 вересня можна відвідати історико-мистецький виставковий проєкт про еміграцію «П‘ята хвиля».

Як передає Укрінформ, про це Музей української діаспори повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Експозиція розповідає про відомих українських емігрантів ХІХ-ХХ ст., а також репрезентує історії й творчість сучасних представників української культури, котрі у 2022 році були змушені залишити свої домівки й виїхали за кордон – балерини Ганни Муромцевої, композитора Валентина Сильвестрова, художниць Наталії Діденко і Чі Шаотін, письменниці Євгенії Кононенко», – йдеться в дописі.

Читайте також: Оксана Підсуха, директорка Музею української діаспори

Доповнюють виставку плакати сучасних українських митців Pictoric Illustrators Club, Art studio Agrafka, а також архівні світлини й сучасні фото Віри Бланш.

Виставковий проєкт триватиме до 13 листопада 2022 року в Музеї української діаспори (Київ, вул. Князів Острозьких, 40Б). Тел. для довідок: +380442806418.

Нагадаємо, у Національному заповіднику «Софія Київська» проходить мистецька авторська виставка вузлових ляльок «Князівни та княгині України», організатором якої є Тетяна Золочевська з німецького міста Бремен і Ніна Хаген з міста Осло, Норвегія.

Фото: Музеї української діаспори / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-