У Литві провели футбольний турнір на підтримку українських дітей

У Литві провели футбольний турнір на підтримку українських дітей

Фото
Укрінформ
У Литві відбувся «Кубок Послів 2022» («Ambassadors’ Cup 2022») – благодійний футбольний турнір на підтримку українських дітей, які разом з батьками були змушені покинути Україну через агресію рф.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Литовській Республіці.

До спортивного турніру як співорганізатор та учасник долучився колектив українського диппредставництва.

Посольство привітало збірну юних футболістів «Children from Ukraine», які вибороли призове ІІ місце.

«У рамках заходу українським дітям були подаровані книжки видавництв з України, отримані Посольством в рамках благодійної акції «Українським дітям – українську книгу», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало за співпрацю співорганізаторам цього заходу: Посольству Данії в Литві, Посольству Чеської Республіки у Вільнюсі й організації «Допомога дітям вулиці» (Padėk gatvės vaikams).

Також висловлена щира вдячність усім представникам посольств, акредитованих у Литві, та неурядових організацій, які взяли участь у цьому благодійному заході, спрямованому на підтримку соціалізації українських дітей у Литві.

Нагадаємо, Посол України в Литві Петро Бешта здійснив візит до Українського центру у Вільнюсі, де відвідав різноманітні майстер-класи для українських дітей від литовських та українських викладачів, англійський розмовний клуб для дорослих, а також поспілкувався з працівниками центру та волонтерами.

Фото: Посольство України в Литві, Padėk gatvės vaikams / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-