Посол відвідав Український центр у Вільнюсі

Посол відвідав Український центр у Вільнюсі

Фото
Укрінформ
Посол України в Литві Петро Бешта здійснив візит до Українського центру у Вільнюсі, що розпочав свою роботу в червні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Литві.

У культурному осередку Петро Бешта відвідав різноманітні майстер-класи для українських дітей від литовських та українських викладачів, англійський розмовний клуб для дорослих, а також поспілкувався з працівниками центру та волонтерами.

«Український центр став справжнім українським місцем сили – куточком для родин, які рятуючись від війни, знайшли прихисток у Литві. Сьогодні український культурно-освітній простір пропонує безкоштовні заходи для громадян України різного спрямування від освітньо-культурних до груп психологічної підтримки», – повідомили у Посольстві.

Петро Бешта висловив щиру вдячний керівнику Українського центру Algirdas Kumža, головному координатору Alesya Kholodova та працівникам Університету Вітовта Великого за неоціненний внесок в розвиток українського культурно-освітнього простору, що зараз так потрібний сім’ям з України.

Нагадаємо, Український центр у Вільнюсі створили за ініціативою його дружини Олени Зеленської та першої леді Литви Діани Наусєдєнє. Він став першим у Європейському Союзі.

Фото: Petro Beshta / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-