СКУ доставив медбатальйону «Госпітальєри» балістичні шоломи

СКУ доставив медбатальйону «Госпітальєри» балістичні шоломи

Фото
Укрінформ
Глобальна ініціатива зі збору пожертв Світового конґресу українців #UniteWithUkraine доставила 200 балістичних шоломів загальною вартістю 75 тис. дол. медичному батальйону «Госпітальєри» на фронті в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

У Конґресі нагадали, що невійськовий Медичний батальйон «Госпітальєри» надає допомогу будь-якому волонтеру, військовому чи цивільному в зоні бойових дій, які потребують першої допомоги чи терапевтичного лікування. Екіпажі Госпітальєрів евакуюють, стабілізують і транспортують поранених із зони бойових дій до бази або прифронтових госпіталів.

Добровольці медичного батальйону надають постійну підтримку пораненим у Дніпрі в Обласній клінічній лікарні ім. Мечникова – куди транспортують більшість важкопоранених. Госпітальєри також надають післялікарняну та реабілітаційну підтримку постраждалим та їхнім родинам.

Зауважується, що протягом останніх шести місяців СКУ у рамках своєї кампанії UniteWith Ukraine збирав кошти на закупівлю та доставку нелетального оснащення для захисників України. Кампанія успішно зібрала 25 мільйонів доларів США, 100% з яких було використано, щоб допомогти Україні зберегти свою свободу, включно з цією останньою критично важливою поставкою Госпітальєрам.

Unite With Ukraine також допомагає Міністерству цифрової трансформації України та ініціативі United 24 створити «Армію дронів». Безпілотники – життєво важлива техніка, необхідна захисникам України для відбиття російського вторгнення.

Проєкт має на меті зібрати кошти для закупівлі 200 професійних систем безпілотних літальних апаратів для аеророзвідки. Після придбання проєкт зосередиться на доставці, обслуговуванні та заміні дронів, а також навчанні пілотів.

Нагадаємо, у липні СКУ повідомив про успішну доставку для захисників України на передову 10 безпілотників Fury, а також про забезпечення навчання операторів. Також у рамках кампанії СКУ на передову надійшли ізраїльські бандажі на 650 тис. дол.

Фото: ukrainianworldcongress.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-