Південь чинить спротив росіянам, поки ЗСУ роблять свою справу – представниця Президента в АРК

Південь чинить спротив росіянам, поки ЗСУ роблять свою справу – представниця Президента в АРК

Укрінформ
Південь України чинить спротив російським загарбникам, поки ЗСУ роблять свою справу.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу на майданчику Офісу Президента України сказала постійна представниця Президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева, передає Укрінформ.

«Південь чинить спротив окупації, поки ЗСУ роблять свою справу. Вже скоро Представництво Президента України в Криму відновить роботу офісів у Херсоні та Сімферополі», - зазначила Ташева.

Вона додала, що за 8 років громадяни України значною мірою відчули, що таке брехлива пропаганда рф, постійні обстріли на лінії розмежування, викрадення та катування українських співгромадян на окупованих територіях, тоталітарне управління та тотальна корупція.

Як повідомляв Укрінформ, у Криму набуває обертів рух опору окупантам: активісти розклеюють листівки із попередженнями, з'являються відео зі спаленими банерами російської символіки тощо.

Читайте також: Данілов закликав не спекулювати на темі контрнаступу: Військові знають свою справу

На Херсонщині мирний спротив триває від початку російського вторгнення, він не припинився, але трансформувався, оскільки режим стає все більш жорстоким. Президент Володимир Зеленський удостоїв Херсон спеціального звання "Місто-герой".

На Херсонщині російські військові застосовували силу та зброю проти мирних людей. Наразі загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів регіону.

Ворог використовує тимчасово окупований Крим для спроб інтеграції захопленої території Херсонщини в інформаційний, культурний, освітній, економічний та фінансовий простори рф. Провал російської окупації на Херсонщині свідчитиме про шлях до деокупації Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-