Данілов закликав не спекулювати на темі контрнаступу: Військові знають свою справу

Данілов закликав не спекулювати на темі контрнаступу: Військові знають свою справу

Укрінформ
Терміни контрнаступу Збройних сил України визначають військові на чолі з Верховним Головнокомандувачем, а "диванні" експерти не володіють інформацією про реальну ситуацію на фронті.

На цьому наголосив секретар Ради нацбезпеки й оборони Олексій Данілов у ефірі ТРК "Київ", передає Укрінформ.

"Давайте будемо спокійно ставитися до цих речей, коли це (контрнаступ – ред.) буде відбуватися. Військові знають свою справу, знають, коли їм потрібно починати і головне, як швидко, з найменшою кількістю втрат робити корисну справу для нашої країни - визволяти наші території від окупанта", - сказав Данілов.

За його словами, так звані "диванні" експерти не володіють інформацією про реальну ситуацію.

Секретар РНБО додав, що "треба набратися терпіння і побачити все це своїми очима".

Крім того, він зауважив, що у рф багато запасів озброєнь ще з радянських часів, "і вони гатять ними з ранку до вечора, тому що – ще раз наголошую – пішли ва-банк. Вони не можуть програти, як вони вважають, цю війну".

Читайте також: Війна рф проти України ось-ось увійде в нову фазу - британська розвідка

За словами Данілова, російська пропаганда нав'язала населенню думку "про те, що інші країни – це непотріб, а росіяни – обрана нація".

Водночас секретар РНБО закликав "не роздмухувати" тему ядерної війни, "щоб у суспільстві не було зайвої нервозності". Він зауважив, що звичайно, неможливо "на всі випадки життя прорахувати все, у війни закони неписані", і закликав не створювати панічних настроїв.

Як повідомлялося, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов зазначив, що рф мобілізує техніку і боєприпаси для війни проти України з Далекого Сходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-