Посол в Естонії відвідала українську громаду в місті Валга

Посол в Естонії відвідала українську громаду в місті Валга

Фото
Укрінформ
Посол України в Естонській Республіці Мар’яна Беца під час поїздки до міста Валга зустрілася з керівницею Українського товариства та суботньої школи Калина Русланою Довгою та з українськими переселенцями, які знайшли прихисток у Валзі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонії.

Також пані посол зустрілася зі старійшиною Валги Монікою Рогенбаум. Сторони обговорили питання забезпечення потреб тимчасових переселенців з України, зокрема питання розміщення українських переселенців та освітніх потреб українських дітей.

Мар’яна Беца щиро подякувала Естонській стороні та українській громаді міста за активну допомогу Україні в її боротьбі з російською агресією та за надання підтримки українським сім’ям.

Пані посол також запевнила про всебічну підтримку, яку Посольство надаватиме українській громаді міста у її діяльності на користь нашої держави.

Крім того, під час поїздки Мар’яна Беца мала можливість відвідати п'ятиметрову скульптуру Президента України Володимира Зеленського з піску, яку звели у вигляді нью-йоркської Статуї Свободи в естонському місті Тирва. Вона висловила подяку керівництву міста Тирва за надзвичайну підтримку України.

Нагадаємо, у травні Посол України в Естонії під час регіональної поїздки до Тарту зустрілася з місцевою українською громадою та українськими переселенцями, які знайшли прихисток у місті.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-