У Римі відкрилася виставка робіт сучасних українських митців

У Римі відкрилася виставка робіт сучасних українських митців

Фото
Укрінформ
У римській галереї WEGIL відкрилась виставка робіт сучасних українських митців «The Captured House», присвячена історіям війни росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Італії.

Зокрема, представлено живопис і графіку, фотографії, скульптури та інсталяції, за допомогою яких митці в реальному часі задокументували війну в Україні.

«The Captured House» – це художня інтерпретація 50 сучасних українських авторів, які залишились і продовжили творити у регіонах, де були або продовжуються бойові дії, та через свої роботи, розповідають про катастрофу, біль, страждання та втрати», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у прокатедральному соборі Святої Софії УГКЦ у Римі після божественної літургії та молитви у свято Зіслання Святого Духа на території собору відбувся благочинний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ambasciata d'Ucraina in Italia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-