Президент СКУ зустрівся з українською громадою під час мітингу під Європарламентом

Президент СКУ зустрівся з українською громадою під час мітингу під Європарламентом

Фото
Укрінформ
Президент Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод зустрівся під стінами Європарламенту у Брюсселі з українською громадою під час мітингу з вимогами про нафтове ембарго та посилені санкції проти росії.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

«Олена Абрамович з Інтера мала нагоду поспілкуватися з Павлом Ґродом про проблеми, що постали перед Україною та світом внаслідок російсько-української війни», – йдеться в дописі.

У Конґресі нагадали, що з 2014 року СКУ закликає світ посилювати санкційний тиск на росію, аж поки Україна не відновить контроль над своїми кордонами.

Нагадаємо, у Брюсселі, в Українському хабі у Європарламенті провід Світового конґресу українців провів зустріч з лідерами українських громад Європи.

Раніше Павло Ґрод у своєму виступі на панелі, організованій Українським домом у Давосі, розповів про здобутки гуманітарної кампанії #UniteWithUkraine.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-