Очільники СКУ зустрілися з лідерами українських громад Європи

Очільники СКУ зустрілися з лідерами українських громад Європи

Укрінформ
У Брюсселі, в Українському хабі у Європарламенті провід Світового конґресу українців (СКУ) провів зустріч з лідерами українських громад Європи.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

У зустрічі взяли участь представник України в Євросоюзі Всеволод Ченцов, Богдан Райчинець, Олександра Хичій, Слава Гук, Павло Садоха, Євгенія Петрова, Зенон Коваль, Микола-Мирослав Петрецький, Греченюк Алекс, Ростислав Сукенник, Мирослав Скірка, Сергій Касянчук, Соня Соутус та президент СКУ Павло Ґрод.

«На засіданнях йшлося про заявку України на членство в ЄС, стратегію та інструменти адвокації в Європі, плани відновлення України та інші важливі питання», – йдеться в дописі.

СКУ подякував шановним учасникам та закликав єднатися для підтримки та відбудови України.

Нагадаємо, президент СКУ Павло Ґрод у своєму виступі на панелі, організованій Українським домом у Давосі, розповів про здобутки гуманітарної кампанії #UniteWithUkraine.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-