Митрополит УГКЦ взяв участь у благодійному вечорі у Філадельфії

Митрополит УГКЦ взяв участь у благодійному вечорі у Філадельфії

Укрінформ
Архиєпископ Української греко-католицької церкви Борис Ґудзяк узяв участь у благодійній акції на підтримку України, яку у Польсько-американському культурному центрі у Філадельфії (США) організував Український комітет з прав людини.  

Як передає Укрінформ, про це повідомив інформаційний ресурс УГКЦ.

«Ми живемо в медіасередовищі, у комунікаційній культурі, яка не вміє зосередити увагу надовго. Але перед нами є виклик, який триватиме місяці й роки. Неможливо зберегти уважність, дух боротьби, якщо не йти на глибину. Кожен із нас має взяти на себе довгострокове зобов’язання щодо участі у зміні світу, яка відбувається через Україну», – сказав владика Борис у своєму короткому зверненні.

Також він заохотив гостей дізнаватися більше про ініціативи на допомогу Україні.

«Візьмімо на себе зобов’язання, тут, де ми живемо. Ми повинні допомогти Україні виграти цю війну. І мільйони людей розраховують на нашу підтримку. В Україні ми бачимо багато ран, а також бачимо найбільшу любов», – наголосив архиєпископ.

Читайте також: Українські єпископи у США виступили зі зверненням щодо загрози наступу РФ

Усі отримані кошти від благодійної акції підуть «Help Heroes of Ukraine, Inc. NFP» – організації, яка підтримує українських воїнів та громадян.

Нагадаємо, Папа Римський Франциск призначив Архиєпископа-Митрополита Філадельфійського Української греко-католицької церкви в США Бориса Ґудзяка одним з членів Дикастерії з питань комунікацій.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-