Владика УГКЦ зібрав керівників волонтерських організацій Чикаго

Владика УГКЦ зібрав керівників волонтерських організацій Чикаго

Фото
Укрінформ
У резиденції владики Венедикта Алексійчука, єпарха Чиказького УГКЦ, відбулася зустріч із керівниками волонтерських організацій міста Чикаго (США).

Як передає Укрінформ, про це повідомив інформаційний ресурс УГКЦ.

Так, правлячий архиєрей під час зустрічі, проведеної за святковою вечерею, висловив слова вдячності та підтримки тим, хто присвячує свій час для добрих справ, роблячи добро для українського народу в цей жахливий час війни росії проти України.

«Під час вечері кожен із волонтерів розповів про своє служіння, яке наповнене любов'ю та самопосвятою до Батьківщини. Кожна розповідь зворушувала до сліз і стала ще більшою мотивацією до згуртованості та допомоги нашому українському народові», – йдеться в повідомленні.

Також волонтери обмінялися контактними даними, щоб допомагати один одному у різних сферах діяльності.

На кінець зустрічі владика Венедикт уділив благословення всім присутнім і запевнив усіх у своїх молитвах та духовній підтримці.

Нагадаємо, в Українській православній церкві св. Андрія (St Andrew Ukrainian Orthodox Church) у Вашингтоні на світле свято Воскресіння Господнього за Східним обрядом українська громада разом з представниками Посольства об’єдналися у молитві за перемогу України та повернення миру на рідну землю.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-