У Вашингтоні українці помолилися за повернення миру та перемогу України

У Вашингтоні українці помолилися за повернення миру та перемогу України

Фото
Укрінформ
В Українській православній церкві св. Андрія (St Andrew Ukrainian Orthodox Church) у Вашингтоні на світле свято Воскресіння Господнього за Східним обрядом українська громада разом з представниками Посольства об’єдналися у молитві за перемогу України та повернення миру на рідну землю.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у США.

«У Великодніх молитвах ми просимо Бога зберегти життя відважних захисників України, зміцнити їх мужність та снагу перемогти загарбників, відвести небезпеку від мирних людей і, особливо, дітей, дати сил всім хто допомагає нашому Війську і Народові гуманітарною та іншою необхідною поміччю! Разом ми невпинно наближаємо перемогу життя над смертю, добра над злом та світла над темрявою. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, в Українському домі у Вашингтоні відбувся успішний захід зі збору коштів, організований спільно з волонтерами Корпусу миру (Peace Corps).

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-