Очільник СКУ зустрівся з президентом Польщі

Очільник СКУ зустрівся з президентом Польщі

Фото
Укрінформ
Очільник Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод ввечері 30 березня у Варшаві провів зустріч з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

«Від імені Cвітового Конґресу Українців я подякував йому та народу Польщі за все, що вони зробили та продовжують робити для допомоги Україні. Під час нашої 90-хвилинної зустрічі ми обговорили нагальну потребу забезпечити відважних захисників України на передовій необхідним захисним спорядженням, та всім потрібним для захисту їхніх домівок і сімей», – сказав він.

Також Ґрод закликав польський уряд запровадити більше санкцій проти Росії, особливо закрити кордони з Білоруссю та Росією, щоб зупинити перевезення товарів та блокувати вантажів з морського порту. Польща буде робити такі кроки, а також працюватиме з іншими державами ЄС, щоб вони робили те саме.

Надати підтримку Україні можна за посиланням.

Нагадаємо, СКУ у рамках глобальної ініціативи зі збору коштів #UniteWithUkraine придбав для потреб територіальної оборони обладнання на 14 мільйонів канадських доларів, яке вже доставляється в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-