СКУ придбав обладнання для потреб тероборони України

СКУ придбав обладнання для потреб тероборони України

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) у рамках глобальної ініціативи зі збору коштів #UniteWithUkraine придбав для потреб територіальної оборони обладнання на 14 мільйонів канадських доларів, яке вже доставляється в Україну.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

«Наразі ми зібрали 18 мільйонів канадських доларів та придбали обладнання на 14 мільйонів канадських доларів, ці засоби уже доставляється в Україну. Це – важливий старт, щоб забезпечити наявні потреби, однак значно більше потрібно і то негайно», – розповів президент СКУ Павло Ґрод.

Читайте також: Президент СКУ закликав міжнародні неурядові організації підтримати переселенців в Україні

Він закликав НАТО, ЄС та G7 збільшити підтримку за підсумками візитів до України, Польщі, Великобританії та Бельгії.

У Конґресі зауважили, що ланцюжки постачання є критично важливими для української оборони.

Також СКУ закликав усіх, хто виступає за свободу та демократію, приєднатися до кампанії #UniteWithUkraine та скласти пожертви сьогодні на www.unitewithukraine.com.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців привітав рішення країн-членів НАТО продовжити постачання до України критично важливого оборонного озброєння та їхню рішучу підтримку України і її народу перед обличчям загарбницької війни рф, але водночас нагадав про потребу поставок літаків і танків. 

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-