Посол подякувала волонтерами УГКЦ в Естонії за допомогу Україні

Посол подякувала волонтерами УГКЦ в Естонії за допомогу Україні

Укрінформ
Посол України Мар’яна Беца зустрілася з волонтерами Української греко-католицької церкви в Естонії та подякувала їм за надану Україні допомогу в протидії російській війні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

Зауважується, що завдяки волонтерським зусиллям від початку повномасштабного вторгнення рф з Естонії до України вдалося відправити десять машин з медикаментами, їжею та тактичними речами.

«Волонтери зібрали понад 100 000 євро та відправлена допомога у фонди «Повернись Живим», «Львівський Пласт» і «Координаційний центр Лесі Нікітюк», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, посол Мар’яна Беца 15 березня зустрілася з керівником Українського культурного центру міста Таллінн Богданом Лютюком і засновником Центру Анатолієм Лютюком і подякувала їм за активну волонтерську діяльність.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-