Посол подякувала Українському культурному центру в Таллінні за волонтерську діяльність

Посол подякувала Українському культурному центру в Таллінні за волонтерську діяльність

Укрінформ
Посол України в Естонії Мар’яна Беца 15 березня зустрілася з керівником Українського культурного центру міста Таллінн Богданом Лютюком і засновником Центру Анатолієм Лютюком і подякувала їм за активну волонтерську діяльність.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Естонії повідомило у Фейсбуці.

«Посол Мар’яна Беца подякувала Анатолію та Богдану Лютюкам за активну волонтерську діяльність зі збору гуманітарної допомоги бійцям ЗСУ та населенню Україні, які протистоять російській агресії, боронячи незалежність та свободу нашої держави», – йдеться в дописі.

Читайте також: У Ризі та Таллінні пройшли акції на підтримку України

У диппредставництві розповіли, що з початку широкомасштабної війни рф проти України Українським культурним центром було зібрано і відправлено в Україну продуктів, медикаментів, одягу і необхідного обладнання на загальну суму близько 1,6 млн євро.

Насамкінець Мар’яна Беца зазначила, що «лише об’єднавши зусилля усіх українців світу ми зможемо протистояти російській навалі та перемогти».

Нагадаємо, у столиці Естонії до дня народження Тараса Шевченка, біля пам’ятного знаку українському поету-генію під Шевченковим дубом, керівництво української громади й українці Таллінна, а також представники Посольства України вшанували пам`ять видатного українця.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-