Принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр у Лондоні

Принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр у Лондоні

Відео
Укрінформ
Герцог Кембриджський Вільям й герцогиня Кембриджська Кетрін відвідали Український культурний центр у Лондоні, де зустрілися з волонтерами, які збирають вантажівки гуманітарної допомоги, щоб підтримати Україну в умовах повномасштабної агресії рф.

Як передає Укрінформ, про це пише DailyMail.

Члени британської королівської родини одягли українські жовто-сині значки солідарності та взяли з собою приготовані у Кенсінгтонському палаці солодощі, щоб пригостити волонтерів, які працюють у прилеглому до Холланд-парку центрі.

Спілкуючись з волонтерами, Вільям сказав, що його старші діти, восьмирічний принц Джордж і шестирічна принцеса Шарлотта, «питали про все» у зв'язку з трагедією, що розгортається.

Вільям сказав: «Наші діти приходять додому і всі запитують про це. Очевидно, вони говорять про це зі своїми друзями у школі».

Він зазначив, що йому було важко обговорювати деякі питання зі своїми дітьми та додав, що йому доводиться «ретельно добирати слова, щоби пояснити, що відбувається».

Обговорюючи війну в Україні з українськими волонтерами, Вільям сказав, що Британія та вся Європа єдині за українців.

«Дуже дивно бачити це в Європі. Ми всі за вас», – сказав він і продовжив, що, як і багато хто, хотів би зробити більше для допомоги. «Ми почуваємося такими безпорадними», – додав принц.

Нагадаємо, у лютому Принц Вільям і Кейт Міддлтон підтримали Президента Володимира Зеленського та народ України, який мужньо бореться за майбутнє країни.

Як повідомляв Укрінформ, принц Уельський Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська провели зустріч з українською громадою Лондона, до якої долучилися представники Крайової управи Спілки української молоді (СУМ) у Великій Британії.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 27 лютого у Лондоні відвідав українську католицьку катедру Пресвятої родини, де зустрівся з українською громадою та помолився за Україну.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: DailyMail

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-