Принц Уельський Чарльз з дружиною зустрілися з українською громадою Лондона

Принц Уельський Чарльз з дружиною зустрілися з українською громадою Лондона

Фото
Укрінформ
Принц Уельський Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська провели зустріч з українською громадою Лондона, до якої долучилися представники Крайової управи Спілки української молоді (СУМ) у Великій Британії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив СУМ Глобал.

«Зустріч відбулася в Українській Католицькій Катедрі Пресвятої Родини де Їх Королівські Високості продемонстрували свою підтримку українцям», – ідеться в дописі.

Зауважується, що зустріч також стала нагодою пояснити, яка ведеться робота Спілкою української молоді у Великій Британії та як вона підтримує Україну й українців.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 27 лютого у Лондоні відвідав українську католицьку катедру Пресвятої родини, де зустрівся з українською громадою та помолився за Україну.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-