До Дня Соборності СКУ закликав долучитися до кампанії з підтримки України

До Дня Соборності СКУ закликав долучитися до кампанії з підтримки України

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) до Дня Соборності, який відзначається 22 січня, закликав долучатися до кампанії на підтримку України #StandWithUkraine #StopPutinNOW.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

На заклик Світового конґресу українців (СКУ) українські громади виступають на підтримку України та закликають міжнародну спільноту стати на захист української незалежності та суверенітету #StandWithUkraine. Також СКУ закликає світову спільноту надати військову та безпекову допомогу Україні, призупинити Північний Потік 2, ввести жорсткі каральні санкції проти Росії #StopPutinNOW та разом зупинити нову війну в Європі.

«Сьогодні, в День Соборності України, ми як єдиний світовий народ пліч-о-пліч стоїмо на захист права українців жити вільно та в мирі на своїй землі. 100 років тому українці здобули омріяну незалежність, але не змогли її втримати. Сьогодні ми, українці, мусимо не лише вистояти, але й перемогти – разом зупинити російського агресора, який загрожує всьому демократичному світу», – наголосив президент СКУ Павло Ґрод.

СКУ просить долучитися до кампанії #StandWithUkraine #StopPutinNOW – завантажити банери #StandWithUkraine – #StopPutinNOW, сфотографуватися, тримаючи одне з цих зображень, і поширити фото на соціальних мережах з гештегами #StandWithUkraine #StopPutinNOW #SayYEStoUkraine.

Також Конґрес просить звернутися з листом до свого обраного представника у владі і висловити свою підтримку політичним позиціям СКУ. Шаблон листа доступний тут

В Україні 22 січня також пройдуть акції, ініційовані громадянським суспільством. Дізнатися більше тут

Нагадаємо, СКУ закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна проти України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-