Світовий конґрес українців привітав з різдвяно-новорічними святами

Світовий конґрес українців привітав з різдвяно-новорічними святами

Відео
Укрінформ
Президент Світового конґресу українців Павло Ґрод  від імені СКУ висловив щирі вітання з величним святом Різдва Христового та наближенням Нового Року.  

Як передає Укрінформ, привітання розміщене на сайті СКУ.

Ґрод побажав миру, здоров’я, злагоди, радісного Різдва та щасливого Нового року, а також подякував відданим волонтерам в українських організаціях та громадах, щедрим жертводавцям Конґресу та всім друзям України.

Читайте також: СКУ привітав з Днем гідності та свободи

Крім того, у привітанні йдеться, що «різдвяні свята – це особливий час єдності: з нашими родинами, громадами, нашим українським народом. «В єдності – сила народу» і тільки в єдності, ми можемо протистояти російській загрозі, що наростає над Україною та над європейським континентом».

Читайте також: СКУ привітав українців з Днем захисників і захисниць України та Покровою

  «Наша рішучість, наша стійкість, наш сильний голос сьогодні гостро потрібен Україні. Ми звертаємося до міжнародної спільноти та світових лідерів, доносимо правду про російську війну проти України, вимагаємо остаточного припинення ворожих дій», – наголосили в СКУ.   

У Конґресі додали, що цього Різдва молитви звучать за хоробрих захисників батьківщини, та задля встановлення миру на українській землі.  

Також СКУ опублікував відеовітання Павла Ґрода.

Нагадаємо, Павло Ґрод заявив про потребу знову поєднати всі 65 мільйонів українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-