Українці відсвяткували День Святого Миколая у турецькому Самсуні

Українці відсвяткували День Святого Миколая у турецькому Самсуні

Укрінформ
У турецькому місті Самсун відбулося святкування Дня Святого Миколая, організоване Громадською організацією “Чорноморська асоціація українців” та  Посольством України в Турецькій Республіці.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила президент ГО "Чорноморська асоціація українців" Людмила Шимко.

“Цього року зустріч зі Святим Миколаєм у м. Самсун організувала громадська організація Karadeniz Ukraynalılar Derneği /Чорноморська асоціація українців, а солодкі подарунки передало Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці. Також підтримку та допомогу в організації, як і завжди, надала мерія T.C. Atakum Belediyesi. А дружина Посла України в Туреччині Катерина Боднар надіслала дуже смачні кекси”, – йдеться в дописі.

За повідомленням, ведучими свята були Ірина Златієва й Амет Шугу. Наталія Златьева підготувала та провела майстер-клас з розпису пряників. Anna Abu Maghasib  та Вікторія Аль-Тамімі були помічниками Святого Миколая. Dr-Ali Al-Tamimi був фотографом заходу. Танець пінгвінів підготувала балерина Анжелика Плохих. Незмінним діджеєм заходу став Девід Тосун. 

Також хор "Купава" у складі Дар'ї Кульбашної та Lena Alpay заспівали пісню "Перший сніг" у подарунок до новорічних свят. 

Крім того, вихованці Українська суботня школа "Мрія" м. Самсун та діти виступили на святі з віршами та піснями, підготували малюнки.

Нагадаємо, у жовтні ГО «Чорноморська асоціація українців» у турецькому місті Самсун урочисто відсвяткувала четверту річницю від заснування.

Фото: Людмила Шимко / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-