У Туреччині Чорноморська асоціація українців відсвяткувала 4-ту річницю від заснування

У Туреччині Чорноморська асоціація українців відсвяткувала 4-ту річницю від заснування

Фото
Укрінформ
ГО «Чорноморська асоціація українців» у турецькому місті Самсун урочисто відсвяткувала в готелі Marin otel 4-ту річницю від заснування.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила президент ГО «Чорноморська асоціація українців» Людмила Шимко.

Зауважується, що кількість запрошених була обмежена через пандемію коронавірусу. Та це не завадило святу бути щирим, веселим та незабутнім.

«Поважні гості теж були запрошені на захід: Консул Андрій Білик, Viacheslav Dimchev та İsmail Durucu. Велика подяка їм за постійну підтримку та допомогу, а також Посольству України в Туреччині, без якого існування спілки просто не було б можливим, Orhan Pıcaklar за чудові квіти, Наталії Златьєвій за смачний коровай та кожному, хто завжди відкритий до співпраці», – йдеться в повідомленні.

«Чорноморська асоціація українців» відсвяткувала 4-ту річницю від заснування

Людмила Шимко наголосила, що спілка у Самсуні існує вже чотири роки, та вона лише на початку нашого довгого шляху.

 «Ми багато вивчили та досягли за короткий час існування громади. Це наш досвід, яким можна і варто ділитися з іншими, але у нас ще багато планів та роботи: вдумливої, критичної, спільної, наполегливої. Адже шлях становлення громади зовсім непростий, а тернистий, та разом ми прийдемо до добробуту і сподіваюся, що завдяки спланованій роботі втілимо в життя всі наші плани та побудуємо розвинену зі стійким ростом добробуту і високим соціально-духовним рівнем громаду», – написала вона.

«Громада – наш дім, який ми разом будуємо для себе та наших нащадків. Яким він буде залежить від нас. Тож щиро дякую усім, хто поруч. А вас так багато: Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці, Durucu Fındık голови спілок українців по всій Туреччині, МЗС України та людям, які завжди готові прийти на допомогу. Залишайтеся із нами, найцікавіше попереду!», – йдеться в повідомленні.

Людмила Шимко додала, що святковий торт, подарунки від спонсорів, вручення подяк та грамот, гарні побажання та щирі усмішки присутніх – лише маленька частинка того, що відбувалося на святі. Словами не передати емоції та враження від заходу.

Нагадаємо, у турецькому Ізмірі запрацював Український книжковий клуб.

Фото «Чорноморська асоціація українців»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-