В Українській суботній школі в Анкарі провели свято прощання з осінню

В Українській суботній школі в Анкарі провели свято прощання з осінню

Фото
Укрінформ
В Українській суботній школі у столиці Туреччини відбулося свято прощання з осінню зі співами, танцями, віршами та театралізованою виставою “Ріпка” в осучасненій версії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська спілка в Анкарі.

“Крім безпосередньо навчального процесу в Українській суботній школі традиційно влаштовуються також невеличкі концерти та свята. І діти, і їх батьки та, звичайно, й вчителі завжди з хвилюванням та радістю готуються до подібних заходів. Минулої суботи у школі було проведено свято прощання з осінню”, – йдеться в дописі.

За повідомленням, молодша група підготувала виставку осінніх робіт, що стало окрасою святкової зали. 

"Школа багата своїми учнями. Ми маємо танцюристів, вокалістів, відмінників у навчанні. Щосуботи ми відкриваємо нові таланти наших дітей. Кожна дитина є частинкою шкільної родини. Ми всі різні, але кожен прекрасний по-своєму. Радіємо, що нам вчителям пощастило познайомитися з вашими дітьми: талановитими, неординарними, натхненними та маленькими патріотами своєї країни", – зазначила керівниця школи Катерина Копотілова.

Нагадаємо, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар під час відвідин української суботньої школи в Анкарі заявив, що українські школи в Туреччині є важливими осередками українства.

Фото: Українська спілка в Анкарі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-