В італійському місті Бергамо заклали початок української дубової алеї

В італійському місті Бергамо заклали початок української дубової алеї

Укрінформ
В італійському місті Бергамо завдяки небайдужості асоціації «Злагода» і підтримці Сomune di Вergamo заклали початок української дубової алеї, висадивши 43 саджанці поблизу viale Europa.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Генерального консульства України в Мілані.

«Згадується, з якою пошаною з прадавніх часів українці ставилися до природи. Наші прародичі знали, що все живе – відчуває; воно дихає, промовляє до нас. Дуб же – символ сили, довголіття, мудрості та шляхетності», – повідомили в дипустанові. 

Акцію було проведено в рамках української глобальної ініціативи «Greening of the Planet».

Посольство побажало українській громаді міці та сили, щоб вона надалі розносила по світу мудрість, що дбати про природу вкрай важливо.

Зауважимо, що метою проєкту «Greening of the Planet» є привернення уваги до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми Землі, а також формування позитивного іміджу України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всій планеті.

Ініціатива реалізації проєкту «Озеленення України» належить президенту «CEO Club Ukraine» Сергію Гайдайчуку та генеральному директору Книги рекордів України Ганні Крисюк за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Міністерства закордонних справ та Державного агентства лісових ресурсів.

Нагадаємо, у Хорватії у рамках екологічного проєкту «Greening of the Planet» висадили українські тополі.

Фото: Генеральне консульство України в Мілані

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-