В Естонії українці провели круглий стіл «Україна після Майданів»

В Естонії українці провели круглий стіл «Україна після Майданів»

Укрінформ
В Українському культурному центрі м.Таллінн у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи відбувся круглий стіл «Україна після Майданів», організований Конгресом українців Естонії спільно з Посольством.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольства України в Естонії.

За повідомленням, учасники заходу віддали шану патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, незалежності та європейського вибору України.

Так, у своєму виступі Посол України в Естонії Мар’яна Беца особливо наголосила, що саме громадянський подвиг Героїв Небесної Сотні та велика любов до Батьківщини надихають українських захисників на передовій, які продовжують боронити Україну від агресії Росії.

Мар’яна Беца також відзначила незмінну підтримку Естонією суверенітету та територіальної цілісності України, її євроінтеграційних прагнень, а також допомогу у лікуванні та реабілітації в Естонії наших військовослужбовців. Посол подякувала українській громаді Естонії за її волонтерську діяльність та надання гуманітарної допомоги для захисників України.

«Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих активістів Майдану, а також наших захисників, які загинули, захищаючи територіальну цілісність України в боротьбі з російською агресією», – додали в посольстві.

Нагадаємо, українці Латвії та працівники Посольства України відзначили сьому річниці початку Революції Гідності та День Гідності та Свободи у Ризі.

Фото: Посольство України в Естонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-