Провід СКУ, КУК та української громади в Канаді зустрілися з п’ятим президентом України

Провід СКУ, КУК та української громади в Канаді зустрілися з п’ятим президентом України

Укрінформ
Провід Світового конґресу українців, Конґресу українців Канади та українська громада в Канаді 18 листопада провели зустріч з п’ятим президентом України, лідером партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком і пані Мариною Порошенко.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив СКУ.

«Напередодні безпекового форуму в Галіфаксі (Канада) мали нагоду обговорити безпекові та зовнішньополітичні виклики, консолідацію зусиль міжнародної спільноти на протидію ескалації російської агресії та боротьбу з дезінформацією, а також міжнародну підтримку євроатлантичних прагнень та реформ в Україні», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, СКУ закликав міжнародну спільноту до єдності перед обличчям зростаючої російської агресії проти України та всієї Європи – вжити рішучих кроків, щоб стримати подальші спроби Кремля дестабілізувати Європу, зруйнувати основи ЄС і підірвати трансатлантичне партнерство.

Як повідомляв Укрінформ, СКУ засудив вибори до Державної думи Російської Федерації, які російська влада проводить з 17 по 19 вересня на окупованій Росією частині українського Донбасу та в окупованому Криму.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-