СКУ привітав Союз українців Великої Британії з 75-ю річницею

СКУ привітав Союз українців Великої Британії з 75-ю річницею

Укрінформ
Світовий конґрес українців і президент СКУ Павло Ґрод висловили щирі вітання з нагоди 75-ліття Союзу Українців Великої Британії, який є одним із засновників СКУ та його довголітнім членом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що СКУ високо оцінює великі досягнення Союзу Українців Великої Британії упродовж 75 років у розбудові на своїх теренах українського громадського життя, в піднесенні національної свідомості, збереженні національної ідентичності, насамперед української мови, культури та традицій, та у вихованні молодого покоління українців, яке б знало історію свого народу та продовжувало справу своїх батьків.

Читайте також: Союзу українців у Великій Британії – 75 років

«Ваш ювілей збігається з 30-літнім ювілеєм нашого найбільшого національного свята – Дня незалежності України. Неможливо виміряти, скільки часу і сили Ваше членство доклало до підтримки України у відновленні та утвердженні своєї державності, але без жодного сумніву – це колосальна праця. А сьогодні Ви активно підтримуєте Україну в боротьбі з російською агресією, сприяєте встановленню миру на українській землі та втіленню в життя євроінтеграційних і євроатлантичних прагнень українського народу», – йдеться в привітанні.

Павло Ґрод з приємністю відзначив довголітню успішну співпрацю Союзу Українців Великої Британії з СКУ та подякував за це Проводу на чолі з паном Петром Ревком, який також є Віцепрезидентом СКУ.

«Бажаю всім Вам міцного здоров’я, сили та натхнення для подальшої успішної праці на добро України, Великої Британії та української спільноти у всьому світі», – побажав президент СКУ.

Нагадаємо, британська королева Єлизавета II привітала найстаршого члена української громади Івана Андрусишина зі 100-річним ювілеєм. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-