СКУ подякував кредитній спілці «Будучність» за фінансову підтримку

СКУ подякував кредитній спілці «Будучність» за фінансову підтримку

Укрінформ
Світовий конґрес українців подякував за тривалу підтримку кредитній спілці «Будучність» (BCU Financial), яка у лютому надала щедрий дарунок у розмірі $10 000 на підтримку проєктів СКУ у 2021 році.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, цю пожертву вручили голова Ради директорів BCU Financial Андрій Тарапацький та Президент і Генеральний директор BCU Financial Оксана Процюк. Ця пожертва є ще одним внеском BCU Financial на користь українських громад по всьому світу. СКУ пишається тим, що BCU Financial є видатним і давнім членом Кола Президента СКУ.

«Ми дякуємо BCU Financial за їхній значний внесок. Довіра наших цінних партнерів надихає нас зміцнювати українські громади по всьому світу в умовах безпрецедентної турбулентності та викликів. У цей вирішальний момент історії ми покладаємось на цю постійну підтримку, яка допоможе нам протидіяти поточній російській агресії та дезінформації, зміцнити державність України та забезпечити визнання та відзначення нашої спадщини», – зазначив Президент СКУ Павло Ґрод.

Читайте також: Президент СКУ висловився за надання представникам діаспори українського громадянства

Голова Ради директорів BCU Financial Андрій Тарапацький наголосив, що BCU Financial пишається своєю відданістю українським громадам в Онтаріо, Канаді та світі. Протягом майже 70 років громадської роботи, BCU Financial відігравав і продовжує відігравати невід’ємну роль в українсько-канадській спільноті в якості вагомого фінансового вкладника та благодійника.

«Ми усвідомлюємо вплив, який ця фінансова підтримка продовжує надавати в громадах, що ми обслуговуємо. Ми раді оголосити, що BCU Financial надає пожертву в розмірі $10 000 Світовому конґресу українців на підтримку їхніх численних проєктів, які є ключовими для незалежності та процвітання України, а також для розвитку наших світових українських спільнот», – сказав Тарапацький.

Читайте також: СКУ зробив заяву до ювілею проголошення акту відновлення Української Держави

Президент і генеральний директор BCU Financial Оксана Процюк додала, що «BCU Financial пишається нашими братами та сестрами в Україні в той час, коли вони продовжують боротися за свою свободу та незалежність. Ми шануємо всі ті життя, які було пожертвувано за право кожного українця вільно та гідно жити на українській землі, на якій панує верховенство права та поважаються основні права людини».

BCU Financial – це фінансова установа з повним спектром послуг, що обслуговує потреби української громади в Онтаріо. Нараховуючи 20000 членів, BCU Financial разом із BCU Wealth Management оперують активами вартістю понад 1 мільярд доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-