КС «Будучність» проспонсорувала відзначення випусків українських шкіл у Торонто

КС «Будучність» проспонсорувала відзначення випусків українських шкіл у Торонто

Фото
Укрінформ
Кредитова спілка «Будучність» стала спонсором віртуальних відзначень матури – випусків українських суботніх шкіл 2020 та 2021 років, організованих Шкільною Радою Торонто.

Як передає Укрінформ, про це Кредитова спілка «Будучність» повідомила у Фейсбуці.

Загалом 163 випускники з дев’яти україномовних шкіл Торонто та околиць закінчили навчання з української мови та українознавства у 2020 році та 2021 р.

Спілка подарувала кожному учневі срібний тризуб на ланцюжку – національний символ України, – щоб вони пам’ятали свою українську спадщину та щоб відзначити їхні досягнення у вивченні української мови та культури.

Читайте також: У Канаді пропонують визнати вересень місяцем української спадщини

Зауважується, що щороку фундація «Будучність» також спонсорує спеціальні нагороди за успіхи у вивченні української літератури, котрі вручаються найкращим учням кожної школи, які досягли особливих успіхів у вивченні української літератури. Кожен з переможців отримав нагороду в розмірі $250 доларів від Фундації «Будучність».

«Кредитова спілка «Будучність» і Фундація «Будучність» віддані українсько-канадській громаді та пишаються тим, що постійно підтримують наші україномовні школи та курси українознавства, оскільки вони виконують дуже важливу працю: вчать молоді покоління шанувати свою українську історію і традиції, а також прищеплюють нашій молоді почуття гордості за їхню українську ідентичність», – йдеться в повідомленні.

Особлива подяка висловлюється вчителям за всю їхню важку працю.

Фото: BCU Financial / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-