Маркарова зустрілася з віцеголовою Сенатського українського кокусу

Маркарова зустрілася з віцеголовою Сенатського українського кокусу

Фото
Укрінформ
Посол України в США Оксана Маркарова провела зустріч із Сенатором від штату Коннектикут Крісом Мерфі, справжнім другом України, віцеголовою Сенатського українського кокусу, який постійно підтримує і розвиває стратегічне партнерство між США й Україною.

Як передає Укрінформ, про це Маркарова написала у Фейсбуці.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

«Обговорили наші пріоритети, безпекові та політичні питання, стан реалізації реформ, протидію Північному потоку-2 та багато інших спільних питань», – повідомила пані посол.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Нагадаємо, раніше у травні Оксана Маркарова провела зустріч з членами Управи Шкільної ради США при Українському конгресовому комітеті Америки (УККА), під час якої сторони домовилися разом попрацювати над розвитком освітніх можливостей для закордонних українців.

У квітні Маркарова зустрілася з представниками потужної Групи друзів України у США та організації US-Ukraine Foundation – Надією та Робертом МакКонел та Едвардом Чау, а також з віцепрезиденткою у двох авторитетних організаціях української діаспори Іриною Мазур і віцепрезидентом Українського конгресового комітету Америки Михайлом Савківим.

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня посол України в США Оксана Маркарова вирушила до Вашингтона.

Президент Володимир Зеленський призначив Маркарову послом України в США 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-