Маленьких українців усього світу запросили до еко-конкурсу до Дня Землі

Маленьких українців усього світу запросили до еко-конкурсу до Дня Землі

Укрінформ
З нагоди Всесвітнього Дня Землі та задля поширення ідей екологічного споживання й охорони навколишнього середовища громадська організація «Екологічна нація» оголосила для маленьких українців усього світу конкурс малюнків, віршів та оповідань на тему охорони та збереження природи.

Маленькі українці-діаспоряни в Туреччині отримали запрошення до участі в конкурсі під час онлайн-презентації книги «Еко-історії для моїх маленьких друзів» її автором, повідомляє власкор Укрінформу.

«Екосвідома людина в першу чергу та, яка цінує своє життя та життя всіх, хто навколо, знає, що життя продовжується не лише сьогодні, а завтра, й через багато років. Зараз весь світ насичений темою коронавірусу, всі інші теми відійшли на другий план. Але тема збереження довкілля актуальна завжди», – звернувся до своїх читачів Богдан Красавцев.

Читайте також: Маленькі українці-діаспоряни записали відеопривітання до Дня дітей в Туреччині

Взяти участь у конкурсі можуть усі охочі, відправивши свої твори на адресу kybkolo@gmail.com. Конкурс триває до кінця травня.

Усі охочі можуть долучитися до конкурсу, розповівши про свій досвід збереження довкілля, щоденні справи для збереження природи, заходи, які допомагають екоіснуванню в різних куточках планети.

Як повідомляв Укрінформ, 22 квітня, у Всесвітній день Землі українські діти в Туреччині віртуально зустрілися із головою громадської організації «Екологічна нація» Богданом Красавцевим, автором «Еко-історій для моїх маленьких друзів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-