Міністр оборони Латвії відвідав військових, які проходять реабілітацію у Юрмалі

Міністр оборони Латвії відвідав військових, які проходять реабілітацію у Юрмалі

Фото
Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр, міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс 20 вересня відвідав групу українських військовослужбовців та ветеранів, які проходять реабілітацію у Національному реабілітаційному центрі «Вайварі» (м.Юрмала).

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Латвії.

"У неформальній обстановці А.Пабрікс обговорив з українськими військовими медичні та соціально-побутові умови проходження реабілітації", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у диппредставництві, українські військові поділились з міністром враженнями від перебування в реабілітаційному центрі та відзначили тепле ставлення до них персоналу «Вайварі» та інших пацієнтів центру.

Читайте також: Для українських військових, що лікуються в Латвії, підготували насичену громадську програму

Українські військові окремо подякували міністрові за організацію відвідання ними військової бази «Адажі», де вони мали змогу ознайомитись з умовами проходження служби та сучасним станом латвійської армії.

В зустрічі також взяли участь посол України в Латвії Олександр Міщенко, представники Національних збройних сил Латвії, медичний та адміністративний персонал центру «Вайварі».

Нагадаємо: Латвія продовжує програму надання реабілітації в Національному реабілітаційному центрі «Вайварі» (Юрмала) українським військовим та ветеранам, що зазнали поранень при відсічі російській агресії на Донбасі.

Група з 14 військовослужбовців і ветеранів Збройних сил, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України прибула до міжнародного аеропорту Риги 9 вересня. Курс реабілітації у «Вайварі» триватиме до 27 вересня коштом державної бюджетної програми Латвійської Республіки за підтримки Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони та Міністерства охорони здоров’я Латвії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-