Український культурно-мистецький центр у Бергамо набирає учнів

Український культурно-мистецький центр у Бергамо набирає учнів

Укрінформ
В Українському культурно-мистецькому центрі «EtnoDim» в італійському Бергамо оголошено набір  дітей на новий навчальний рік.

Про це йдеться на сторінці центру у Facebook.

«Український культурно-мистецький центр «EtnoDim» оголошує набір дітей віком від 5 до 18 років на 2019/2020 рік. З вересня на вас чекають досвідчені, креативні вчителі, які вміють зацікавити дітей і водночас дати їм хороший рівень знань. У нас дітям цікаво вчитись!», - кажуть у центрі.

Як повідомляється, в «EtnoDim» застосовують інтерактивний та творчий підхід, який дає змогу малечі розвивати свої знання та здібності. Щотижня дітлахи поглиблюють пізнання в українській мові, літературі та історії України, а уроки співу та танців допомагають учням закріпити основні принципи української фонетики.

Уроки проходять щосуботи з 15:00 до 18:30.

Зазначається, що EtnoDim - це справжній осередок українства. Тут відбуваються оригінальні шкільні свята та концерти, діти мають можливість гідно представляти свою українську творчість поза межами «EtnoDim» на різноманітних фестивалях, святах міста Бергамо та інших куточках Італії. У центрі регулярно відбуваються позашкільні заходи, екскурсії, цікаві майстер-класи.

«EtnoDim» також  є організатором Дитячого фестивалю «Квіткова подорож», який відкриває юні українські таланти.

«Все організовується активними батьками учнів – і це найкраща гарантія того, що в центрі уваги перебувають саме інтереси дітей», - вважають в «EtnoDim».

Записати дітей на наступний навчальний рік можна за адресою: Bergamo, via Biava 26, або

телефонами:

+39 389 1474744

+39 320 3603027

+39 389 1256257

+39 380 2451689

Можна також написати на електронну пошту центру: etnodimbergamo@gmail.com.

Фото: Lyubov Redman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-