Українці Латвії записали вітальне відео до Дня Прапора та Дня Незалежності України

Українці Латвії записали вітальне відео до Дня Прапора та Дня Незалежності України

Відео
Укрінформ
Представники української громада та латиські друзі України за ініціативи місцевого “Товариства підтримки України” записали відеопривітання до України та ї народу з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла активістка Тетяна Лазда.

«Наше відео записувалося не тільки в столичній Ризі, а й в інших куточках Латвії - Даугавпілсі, Юмправі. Потім зібрали все разом. Звісно, це вітання всім співвітчизникам українцям, але в першу чергу - тим, кому найважче, тим, хто зараз на фронті та у російських в’язницях... Єдність всіх свідомих українців - запорука нашої перемоги», - сказала Лазда.

Вітання викладене на сайті латвійського Ukrainas atbalsta biedriba/Товариства підтримки України, яким керує Тетяна Лазда. 

"У ці серпневі дні, піднімаючи жовтоблакитні прапори, ми дякуємо захисникам України, вшановуємо пам'ять загиблих, пам'ятаємо і продовжуємо боротися за звільнення українських заручників Кремля", - йдеться у відео.

Як відомо, День Державного Прапора України - державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.

День  Незалежності України - державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.

Відео: Ukrainas atbalsta biedrība/Товариство підтримки України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-