Українським школярам у Стамбулі вручили свідоцтва і атестати МУШ

Українським школярам у Стамбулі вручили свідоцтва і атестати МУШ

Фото
Укрінформ
Школярі Міжнародного ліцею ім. Тараса Шевченка у Стамбулі відзначили свято останнього дзвоника і отримали свідоцтва і атестати державного зразка Міжнародної української школи (МУШ).

Про це повідомляється на  сторінці Генерального консульства України у Стамбулі у Facebook.

«У Міжнародному ліцеї ім. Тараса Шевченка у Стамбулі для випускників пролунав Останній дзвоник, а також урочисто було вручено свідоцтва та атестати про освіту державного зразка Міжнародної української школи (МУШ) Міністерства освіти і науки України», - йдеться у дописі.

Документи випускникам вручила голова Державної атестаційної комісії МУШ в Стамбулі, заступник Директора МУШ Людмила Макаренко.

Зазначається, що учні молодших класів подарували всім присутнім святкову програму, випускники дякували вчителям і батькам за науку та підтримку. Настрій був одночасно веселий і трошки сумний, оскільки випускники 11-го класу залишають школу.

Консули генерального консульства України в Стамбулі долучились до привітань і побажали успіху та процвітання ліцею, очолюваному пані Мунаварою Усеновою, а його учням - гарних оцінок та досягнень.

Фото: сторінка Генерального консульства України в Стамбулі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-