Епіфаній зустрівся із керівництвом Світового конґресу українців

Епіфаній зустрівся із керівництвом Світового конґресу українців

Фото
Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній 21 травня 2019 року зустрівся з керівництвом Світового конґресу українців.

Про це повідомляє прес-служба Київської митрополії Української православної церкви (ПЦУ).

"Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній 21 травня 2019 року зустрівся з керівництвом Світового конґрес українців. Цього дня до Його Блаженства завітали президент СКУ Павло Ґрод, віце-президент СКУ Олена Кошарна та директор представництва СКУ в Україні Сергій Касянчук", - йдеться у повідомленні.

У зустріч також узяв участь заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

Як зазначається, сторони обговорили перспективи подальшої співпраці, а також діяльність українців за кордоном, спрямовану на донесення до світової громадськості об’єктивної інформації щодо російської військової агресії проти України.

Йшлося також про сприяння Світового конґресу українців становленню Православної церкви України та її визнанню з боку інших помісних Православних Церков.

Фото: pomisna.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-