У Вашингтоні Чалий та Кривонос вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій

У Вашингтоні Чалий та Кривонос вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій

Фото
Укрінформ
Українські дипломати у США на чолі з Надзвичайним та повноважним послом Валерієм Чалим та заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос поклали квіти до меморіального комплексу Другій світовій війні у Вашингтоні на відзначення подвигу українського народу у перемозі над нацизмом.

Про це йдеться на офіційній сторінці у Facebook Посольства України у США, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У День пам’яті та примирення Посол України в США Валерій Чалий (Valeriy Chaly) разом з Заступником Секретаря РНБО України Сергієм Кривоносом та дипломатами Посольства України в США вшанували тих, хто віддав життя, захищаючи рідну землю та демократичні цінності світу у роки Другої світової війни”, - йдеться у повідомленні.

Дипломати повідомляють, що спеціальна пам’ятної церемонія відбулася біля меморіального комплексу Другій світовій війні у Вашингтоні.

“Українські представники поклали синьо-жовтий вінок разом з присутніми американськими ветеранами як символ гідного внеску України та українського народу у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та в пам‘ять про воїнів, які поклали життя захищаючи право вільних народів на вибір свого майбутнього”, - додали у посольстві.

Читайте також: Україна вшанувала у Відні пам'ять жертв Другої світової війни

Як повідомлялося, 8 та 9 травня в Україні відзначатиметься День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-