Балет Національної опери України підкорив Стамбул

Балет Національної опери України підкорив Стамбул

Фото
Укрінформ
Балет Національної опери України зібрав повну залу Стамбульського оперного театру "Сурейя".

Про це повідомляє Генеральне консульство України в Стамбулі на своїй сторінці у Facebook.

«Наші артисти спільно з турецькими колегами дали гала-концерт, який, без перебільшення, не залишив байдужим нікого», - повідомили дипломати.

Танцюристи виконали уривки з «Дон Кіхота», «Лісової пісні», «Кармен», «Сплячої красуні», «Дами з камеліями», «Тараса Бульби».

«Такого в Стамбулі ще не було! І про це свідчать відгуки знавців балету, які зі щирим захопленням говорили про майстерність наших артистів балету», - йдеться у повідомленні.

У генконсульстві обіцяють на цьому не зупинятися і надалі знайомити турецьких друзів та партнерів з українською культурою та мистецтвом. «Нам було дуже приємно чути теплі слова від наших іноземних колег з генеральних консульств, представлених у Стамбулі, керівництва міста та усіх гостей, які завітали на гала-концерт. Від усіх наших сердець дякуємо нашим артистам за чудовий балетний вечір, подарований Стамбулу», - наголосили дипломати.

Як відомо, квітень став місяцем української культури в Анкарі, в рамках якого відбувся концерт Київського симфонічного оркестру, виступ Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.П.Вірськог, тиждень української кухні, ярмарки та інші заходи.

Фото: сторінка Генерального консульства України в Стамбулі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-