Українські громадські організації в Австралії привітали Зеленського

Українські громадські організації в Австралії привітали Зеленського

Укрінформ
Союз Українських Організацій Австралії (СУОА) привітав Володимира Зеленського з обранням на пост Президента України.

Про це йдеться в привітанні, розміщеному на сайті СУОА.

«Сподіваємося на подальшу співпрацю та бажаємо успіхів в реалізації стратегічних завдань,які стоять перед Вами, а саме: утвердження України та її інтересів, продовження європейської та євроатлантичної інтеграції, відстоювання незалежності  та суверенітету України у боротьбі з агресією Російської Федерації, повернення окупованих територій», - йдеться у привітанні.

Повний текст

«23 квітня, 2019

Новообраному Президенту України                                                   

Зеленському Володимиру  Олександровичу

Київ, Україна

 Вельмишановний пане Володимире !

Союз Українських Організацій Австралії (СУОА) - центральне об’єднання українських громадських організацій в Австралії - вітає Вас з перемогою на виборах Президента України .

Народ України в демократичний спосіб обрав Президента, провівши прозорі вибори і показавши, що Україна демократична, суверенна та незалежна держава.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та бажаємо успіхів в реалізації стратегічних завдань, які стоять перед Вами, а саме: утвердження України та її інтересів, продовження європейської та євроатлантичної інтеграції, відстоювання незалежності  та суверенітету України у боротьбі з агресією Російської Федерації, повернення окупованих територій .

Економічний, соціальний та науково-освітній розвиток України,  співпраця з  дипломатичними установами для  посилення  іміджу та знання про Україну, обмін досвідом на різних рівнях є також можливості  для нашої спільної дії.

Українська Громада Австралії завжди підтримувала ці принципи і працювала для скріплення  української держави і готова далі співпрацювати для реалізації  наших спільних принципів, цінностей та планів.

Слава Україні! Україна понад усе!

З  повагою,

Стефан Романів – Голова СУОА».

Крім того, у заяві з приводу результатів виборів в Україні в СУОА висловили подяку Президенту Петру Порошенку за його досягнення упродовж п’яти років президентства. «Так, можна було зробити більше, але було досягнуто багато у складних умовах, і це має бути визнано», - зазначається у заяві.

Читайте також: Родичі політв'язнів чекають від Зеленського виконання "найважливішого завдання"

Наголошується на необхідності продовження боротьби з усіма формами корупції, адже це сприятиме побудові міцнішого громадянського суспільства, довіри, упевненості та подальшої підтримки з боку міжнародної спільноти.

Зазначається, що український парламент та уряд мають сфокусуватися на реформах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-