Конгрес українців Канади привітав українців з католицьким Великоднем

Конгрес українців Канади привітав українців з католицьким Великоднем

Відео
Укрінформ
Конгрес українців Канади і надалі усіляко сприятиме розвитку міцних міждержавних відносин між Канадою та Україною.

Про це йдеться у Великодньому привітанні президента Конгресу українців Канади Олександри Хичій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Завдяки вашій щедрій підтримці ми і надалі будемо сприяти побудові міцної українсько-канадської спільноти та допомагати громадянам України будувати їх краще майбутнє”, - сказала Хичій.

Вона також подякувала донорам Конгресу за їх довготривалу фінансову підтримку.

“Усі ми в Конгресі українців Канади щиро дякуємо нашим вірним жертводавцям, волонтерам та прихильникам, які дозволяють нам працювати на благо української громади Канади та України. Завдяки вашій підтримці у цьому році ми успішно реалізували низку проектів, серед яких: програма парламентського стажування, активна просвітницька робота щодо Голодомору, а також розвиток канадсько-українських відносин” - зазначила президент КУКу.

Хичій додала, що “будучи національним голосом нашої єдиної української канадської громади, ми працюємо над тим, щоб уряд Канади і наші члени парламенту були добре поінформовані про необхідність зміцнення міжнародних відносин між Канадою та Україною”.

Читайте також: Гройсман зустрівся з українською діаспорою Словаччини

“Наші зусилля спрямовані на підтримку відважних жінок і чоловіків, які вже не перший рік продовжують захищати Україну від військової агресії Росії”, - зауважила вона.

Як відомо, Конгрес українців Канади – організація, яка об’єднує під своїм дахом усі українські громадські організації Канади. Заснована в 1940 році у Вінніпезі, нині вона складається із шести провінційних рад та 34 відділів у містах всієї Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-